2024. április 20. - Tivadar

A Barca a legnépszerűbb

Egy német felmérés szerint az FC Barcelona jelenleg Európa legnépszerűbb labdarúgóklubja. A Sport+Markt nevű kölni ügynökség által elvégzett vizsgálat során 16 ország 9600 futballkedvelő lakosát kérdezték meg.
2008. február 21. csütörtök 16:41 - Hírextra

A katalán egyesület rajongótábora ennek alapján 50,34 millió főre tehető, második a Real Madrid 45,90-nel, harmadik a Manchester United 32,83-mal. A spanyol és angol elitalakulatoknak sokkal több hívük van külföldön, mint az országhatáron belül.

Saját stadionján kívül az AC Milan a legkapósabb, a Bajnokok Ligája-címvédő gárda 94,86 százalékosan tölti meg a kontinens arénáit. Ebben a rangsorban az FC Liverpool a második (92,04), a Chelsea (91,39) pedig a harmadik.

Ami az új "célterületnek" számító ázsiai piacot illeti, Kínában, Japánban, Indonéziában, Malajziában, Thaiföldön és Indiában összesítve a Real Madrid a legvonzóbb klub 13,4 millió rajongóval, megelőzve az MU-t (10,2) és a Milant (9,1).

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását