2024. május 12. - Pongrác

A Fiatal Baloldal is beszállt a kampányba

A Fiatal Baloldal (Fib) is beszáll a népszavazási kampányba, de nem plakátol, hanem elsősorban az internet segítségével próbálja meggyőzni a nem csak fiatalokat a nemek igazáról - mondta Varga László, a Fib elnöke miskolci sajtótájékoztatóján csütörtökön.
2008. február 21. csütörtök 16:10 - Hírextra

A népszavazás semmilyen módon nincs hatással a kormány politikájára, a reform mindenféleképpen folytatódik - mondta a politikus, aki szerint a reformfolyamatok egyértelműen baloldali karakterrel rendelkeznek. "Az ellenzék egy nem fenntartható, rossz és nehezen működő társadalmi rendszer fenntartásában érdekelt, a minél rosszabb, annál jobb taktikájában" - fogalmazott.

Varga László elmondta: a Fiatal Baloldal nem plakátol a népszavazási kampányban, hanem a filmeket, az internetet veszi célba. A baloldallal szimpatizáló fiatal filmesek és az MSZP segítségével elindították a Régi Magyarország című internetes honlapot, amely olyannak mutatja meg Magyarországot, amilyenné az a Fidesz politikája nyomán válna a reformok nélkül.

A politikus elmondta: a Fib www.regimagyarorszag.hu címen weboldalt indított el - amely a Fib honlapjáról is elérhető -, ezen jelenleg négy rövidfilm látható az egészségügy és az oktatás témakörében, ezek bemutatják, milyen lenne Magyarország a reformok nélkül.

A filmeket máris több, mint 13 ezren nézték meg, és újabb alkotások is felkerülnek majd a portálra - tette hozzá.

Varga László szólt arról is, hogy az MSZP úgymond "hidegkampányt folytat..., a népszavazás nem érdeke a kormányoldalnak, nem is az ő témája".

Mint mondta: a népszavazással a kormány politikáját próbálja gátolni, akadályozni az ellenzék, "ha Orbán Viktornak és a Fidesznek az az érdeke, hogy legyen érvényes ez a népszavazás, legyen szíves és küzdjön meg ezért, a baloldalnak ez nem érdeke".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását