2024. április 28. - Valéria

Lopás buktatott le egy kábítószeres férfit

Áruházi lopás buktatott le egy kábítószeres férfit Nyíregyházán, aki szerdára virradó éjjel az egyik áruházból akart két üveg whiskyt és egy csomag ízesített óvszert eltulajdonítani - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvi
2008. február 20. szerda 12:27 - Hírextra

A 25 éves, a biztonsági őrök által leleplezett férfi előállításakor a rendőrök az előírásoknak megfelelően átvizsgálták ruházatát, s kábítószergyanús növényi származékot találtak nála - mondta Fülöp Gergely.

A főhadnagy tájékoztatása szerint a gyorsteszt alapján a megtalált tasakban marihuána volt, s a drog jelenlétét a férfi szervezetében is kimutatta a vizsgálat.

A kábítószerrel való visszaéléssel is meggyanúsított személy azt vallotta, hogy a drogot - belőle teát készítve - fájdalomcsillapítóként fogyasztotta, mert megharapta egy kutya.

A rendőrök valóban találtak a testén ilyen sérüléseket, így annak ellátására orvoshoz vitték.

A férfi az áruházi lopást nem tagadta, de csak egy ital üvegre emlékezett, s azt sem tudta, hogy óvszert is találtak nála.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását