2024. április 27. - Zita

A bírót hibáztatja az Inter

Roberto Mancini, a milánóiak vezetőedzője a játékvezető hibás döntésével magyarázza a liverpooli vereséget. A Liverpool gyenge bajnoki szereplése miatt sokan idegenben is esélyesnek tartották az Intert a győzelemre, Rafa Benitez együttese azonban a hajráb
2008. február 20. szerda 19:47 - Hírextra
A hazaiak a 30. perctől emberelőnyben játszottak, Roberto Mancini szerint azonban Materazzi kiállítása nagy hiba volt a játékvezető részéről.

- A bíró rossz döntéseket hozott, egyik sárga lap sem volt jogos, a szabálytalanságok nem voltak olyan durvák, hogy figyelmeztetni kellett volna értük Materazzit. Nem lepődtem meg a Liverpool jó játékán, tudtam, hogy ellenfelünk képes felállni a hétvégi kupafiaskó után. Kétgólos hátrányban vagyunk, de senki se gondolja, hogy már elúszott a hajó. Még hátra van kilencven perc, amikor mi játszunk hazai pályán, és még úgy is képesek vagyunk kiharcolni a továbbjutást, hogy a második liverpooli találat nagyon megnehezíti a dolgunkat - nyilatkozta Mancini.

Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását