2024. május 8. - Mihály

Csehországba mehet a válogatott hokis

Egy hónapos próbajátékra utazik a cseh másodosztályban szereplő Zlín jégkorongcsapatához a hétszeres magyar válogatott Schlekmann Márk, aki egyéves szerződést kaphat a klubtól.
2023. július 11. kedd 16:52 - HírExtra

A 21 éves játékos az M1 aktuális csatornának kedden elmondta, hogy jövő vasárnap megy Csehországba, a Zlín edzőjével folytatott egyeztetések során pedig egyértelművé vált, hogy az élvonalba jutást célzó egyesület szeretné leigazolni őt. A csapat az előző idényben megnyerte a cseh másodosztályt, de nem sikerült feljutnia, mert az osztályozón alulmaradt.
    
"Izgatottan várom ezt a kihívást, szeretnék bizonyítani és büszkén képviselni a magyar jégkorongot, és remélem, hogy sikerülni is fog" - nyilatkozta Schlekmann, aki elárulta, az utóbbi egy hónapja túlnyomó részt a Zlínhez igazolásáról szólt.
    
A legutóbb a Budapest Jégkorong Akadémiában szereplő játékos elmondta, többek között Kangyal Balázzsal is egyeztetett a csehországi lehetőségről, a szakember pedig megerősítette abban, hogy a cseh másodosztály előrelépés lenne a számára a magyarországi évek után.
    
"A mindennapokba változatlanul bele fogom tenni a százszázalékos munkát, és abban bízom, hogy ha a szövetségi kapitány számít rám és követ majd, akkor sikerül olyan teljesítményt nyújtanom, amelynek köszönhetően a jövőben is a válogatott tagja lehetek és viselhetem a címeres mezt" - jelentette ki Schlekmann.
 

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását