2024. április 20. - Tivadar

Csábos hálóruhák

Apró hímzett tüll fodrok, virágnyomás a szövött szatén köntösön, csipkeszatén paszpól - a legújabb hálóruha és szabadidő öltözék trendje azt sugallja, amire oly régen figyelmeztetnek a divattervezők: a nők (és persze a férfiak) legyenek otthon is vonzóak.
2008. február 19. kedd 08:51 - Hírextra

A fehérnemű, hálóruha és szabadidő öltözékek divatja ugyanúgy évente változik, mint a felsőruháké. A Magyarországon is jelen lévő német cég, a Rösch Kft. már az elkövetkező ősz és tél trendjeit mutatta be a közelmúltban - itt Budapesten és Düsseldorfban, a világ egyik vezető divatvásárán, a Body Look nevű fehérnemű és fürdőruha parádén.

A romantika varázsa fantázianevű kollekció rózsaszín, málna, ekrü és éjkék színekben pompázik. A szövött szatén köntöst egyszínű virágnyomás teszi még nőiesebbé. Az apró hímzett tüll fodrok képviselik a romantikát, a kontrasztos színárnyalatú, úgynevezett hullámhímzések teremtik meg az izgalmat.

Ma már az otthoni szabadidő viseletként nem az otthonkák és az edzőruhák a legkedveltebbek, hanem például lágy, elasztikus kötött anyagból varrt nadrágos összeállítások, amelyet lezser denevérujj, hosszúra szabott felsőrész, rejtett gomboló pánt, zipzár és patent tesz érdekessé.

Az arany, ekrü és fekete színek variációja teszi kacérrá és igazi randevú darabbá a csipkés, franciás kombinészabású hálóingeket.

Kevésbé csábos, inkább a klasszikus romantikát képviseli egy másik széria, féldrágakő betéttel, sifonfodrokkal, levélformájú hímzésekkel. Csipkeszegély teszi még bájosabbá a pöttyös, barack, fehér, ekrü és rózsaszín pasztell színekben megtervezett hálóinget és a hozzá való köntöst.

A düsseldorfi, februári Body Look vásáron elsősorban az európai fehérnemű, fürdőruha, zokni és harisnya gyártók - több mint 300 márka képviselői - mutatták be a kereskedőknek a jövő újdonságait.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását