2024. május 5. - Györgyi

Az MTK és a pontlevonás

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottsága kedden nem hozott döntést az MTK Budapest fellebbezéséről, melyet a kék-fehér klub a január 8-i, elsőfokú, hat pont levonását magában foglaló határozattal kapcsolatban nyújtott be.
2008. február 19. kedd 16:17 - Hírextra
A fegyelmi testület azért sújtotta a klubot, mert megsértette az MLSZ elnökségének határozatát, amely a labdarúgók külföldre történő igazolása esetén arra kötelezi a sportszervezeteket, hogy a szerződésben rögzítsék, melyik felet terheli a Sporttörvényben meghatározott fizetési kötelezettség.
Az MTK két játékosának (Németh Krisztián, Simon András) Liverpoolba igazolásakor elmulasztotta kikötni, melyik fél állja az ilyen transzferek után az MLSZ-nek járó összeget, az átigazolási díj 4+1 százalékát.

A fellebbviteli bizottság további dokumentumok átvizsgálását tartotta szükségesnek, ezért legközelebbi, március 3-i ülésén határoz majd az ügyben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását