2024. április 29. - Péter

Nem program, szakasz

A Népszava információi szerint nem új programot hanem új szakaszt hirdet meg a politikában a miniszterelnök a parlamenti évértékelő beszédében - olvasható a lap hétfői cikkében. A lap úgy tudja, Gyurcsány Ferenc azt hangsúlyozza majd: az egyensúlyteremtés
2008. február 18. hétfő 09:04 - Hírextra
Ennek része az egyéni gyarapodás elősegítése egy új kormányzati program segítségével, s hogy az állami vállalatokban tulajdonrészt szerezhetnének a vagyontalan polgárok is. Várhatóan arról is szó lesz, hogy a ciklusban a kormány már nem tervez több átfogó, erős társadalmi megrázkódtatást okozó reformot.

Új szakaszként jellemzi a Népszava értesülése szerint a miniszterelnök évértékelő beszédében a parlamenti ciklus hátralévő második felét. Gyurcsány Ferenc a lap szerint nem ígér nagy léptékű adócsökkentést, és nem jelent be újabb nagyszabású, a társadalom egészét érintő reformot. Helyette nyugodt, építkező, az ország versenyképességét növelő, az adó- és járulékterhelést fokozatosan, de érzékelhetően mérséklő, munkahelyteremtő politikát helyez majd előtérbe.

Parlamenti évértékelő beszédének fő mondanivalója a "gyarapodó Magyarország", a polgárrá válás, az új magyar polgárosodás megteremtése lesz - áll a Népszava cikkében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását