2024. május 3. - Tímea, Irma

Balesetmentes GM

A GM berkeiben "világrekordnak" számító eredményt: tízmillió balesetmentes munkaórát mondhat magáénak a GM Powertrain-Magyarország Kft. - írta hétfői számában a Vas Népe.
2008. február 18. hétfő 09:39 - Hírextra
A szentgotthárdi gyárban utoljára 2001. január 12-én történt baleset, azóta 10 millió munkaóra telt el komolyabb baleset nélkül. Eközben csaknem két és fél millió motor és körülbelül kétszázezer sebességváltó hagyta el a szentgotthárdi egységet.

A rekord sokat nyomhat a latban, amely az anyacégen belül a negyedik generációs motorok gyártási projektjének elnyeréséért folyik. A multinacionális cégeknél bevett gyakorlat, hogy egy-egy új gyártási projekt elnyeréséért megversenyeztetik a leányvállalatokat. A döntéshozók ilyenkor nézik a versenyképességet, a gyártás minőségét, a s nem utolsó sorban a leányvállalatok megbízhatóságát, hogy az alkalmazottak miként is állnak a munkához, akarnak, tudnak-e pontosan, az előírt szabályokat betartva dolgozni.

Manfred Kranner, a GM Powertrain Europe gyártási igazgatója elmondta: elégedettek a szentgotthárdiak munkájával, elkötelezettségével. "Az a gyár, amely ilyen intenzíven dolgozik, nyitott az új folyamatok bevezetésére, fényes jövő előtt áll" - fogalmazott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

falhugyozó
2008. február 20. 08:20
Én, mint egy évek óta ott dolgozó csak anyit mondanék, hogy jól tudtunk és jól tudunk hazudni. Ezen idő alat nem egy baleset történt amit tilos volt jelenteni.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását