2024. május 3. - Tímea, Irma

Kérit lehallgatják?

Kéri László politológus szerint a titkosszolgálat lehallgatja a Színház- és Filmművészeti Egyetemen szervezett összejöveteleit - írta hétfői számában a Magyar Nemzet.
2008. május 26. hétfő 08:16 - Hírextra

A lap az Orbán Viktor részvételével tartott beszélgetéssel kapcsolatban kérdezte a szervezőt. A politológus felháborodottságának adott hangot, hogy a nyolcvanas éveket idéző, törvénytelen, titkosszolgálati módszerekkel figyelik meg az általa vezetett Kéri-kört - írta a Magyar Nemzet.

Kéri László a beszélgetésről nem akart részleteket elárulni, mert az szerinte ellenkezne a kör által elfogadott játékszabályokkal. Másrészt a baloldalról többen "üzentek" a politológusnak, hogy jobb lenne, ha nem részletezné, mi is hangzott el valójában - olvasható a napilapban.

A 21 értelmiségi részvételével, áprilisban tartott zártkörű megbeszélésről a múlt héten szivárogtak ki részletek - emlékeztetett a Magyar Nemzet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását