2024. április 29. - Péter

A Fidesz, a KDNP és az MDF reagált Gyurcsányra

Navracsics Tibor szerint Gyurcsány Ferenc a Fidesz programjából vett át részleteket országértékelő beszédében; Semjén Zsolt azt emelte ki, hogy a miniszterelnök által eddig meghirdetett programok sosem teljesültek, míg Dávid Ibolya üdvözölte az állampolgá
2008. február 18. hétfő 14:50 - Hírextra

A Fidesz és a KDNP frakcióvezetője, illetve az MDF elnöke Gyurcsány Ferenc országértékelő beszédére reagált hétfői napirend előtti felszólalásával.

Navracsics Tibor (Fidesz) szerint a kormányfő átvette a Fidesz programját, kicsit rontott rajta, és azt adta elő.

Semjén Zsolt (KDNP) úgy vélte, semmi közjogi alapja nincs annak, amit Gyurcsány Ferenc mondott, mert a miniszterelnök által eddig meghirdetett programokból sem teljesült semmi.

Az MDF-es Dávid Ibolya üdvözölte ugyan, hogy a miniszterelnök meghirdette az állami vállalatok tulajdonából történő részesedés lehetőségét, de - mint mondta - nem beszélt arról, hogy mekkora bevételre számít ebből, és mit kezdene vele, valamint milyen vállalatokat érintene ez az intézkedés.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását