2024. március 19. - József, Bánk

Bővül a család

Sokunk életében eljön az a pillanat, amikor a családalapítás mellett döntünk, és elkezdődik életünk egy elég hosszú, nehéz, de annál több örömmel és boldogsággal teli időszaka. A gyermek vállalás sosem volt egy könnyű dolog. Rendkívül sok időt, pénzt és odafigyelést igényel a szőlő mindkét tagjától. Főleg akkor, ha szeretnénk mindent megadni számukra. Ki is volna az, aki ne szeretne gyermekének megadni mindent.
2020. január 17. péntek 12:44 - HírExtra

Családunk bővülésével az életünk is megváltozik. A napi szokásink, szükségleteink és ezzel együtt a fizetési igényünk is. Nagyobb család nagyobb fizetés. Ezt várná az átlagember. De mit tegyünk, ha munkahelyünkön nehezen tudunk előrébb lépni?

Ha hosszabb ideje vagyunk a szakmánkban a fizetésemelés kérés egy járható út lehet. A cégvezetők is ugyanolyan emberek, akár csak mi, és ha igazán megértőek, azt is tudják, hogy egy gyerekszületésével, milyen plusz terhek hárulnak a szülők nyakába. Egy másik megoldás lehet, ha cégen belül előrelépési lehetőséget látunk, egy plusz motivációt adhat számunkra a nagyobb fizetés és az új munkakör betöltése. Ilyen esetbe a megüresedett pozíciókra kérhetjük mi magunk is előléptetésünket, ha rendelkezünk a megfelelő képzettséggel. A harmadik megoldás, az újmunkahely keresése lehet.

A munkaerőpiac folyamatosan változik, mindig nyitnak újabb és újabb vállalkozások, így nem árt figyelni az álláshirdetéseket és azok között is a ZalaegerszegAllas.hu oldalt. Zalaegerszeg álláslehetőség tekintetében vonzó lehetőségeket rejt a régióban. Az új munkahely új kihívásokkal is jár, amit sokan ebben a helyzetben nem akarnak meglépni, azonban ha nagyobb fizetést szeretnénk hónap végén haza vinni, ez is egy mérlegelendő döntés lehet.

Szülőként rendkívül sok új és régi kihívással kell szembenéznünk nap, mint nap. Ha ebben a nehéz helyzetben egy támogató és segítő munkahelyet tudunk találni, az egy hatalmas segítség lehet mindenki számára. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását