2024. május 2. - Zsigmond

Ronaldo karrierje kétséges

Párizsban csütörtök délután műtik meg Ronaldót, a Milan brazil támadóját, aki szerda este szenvedett súlyos sérülést csapata Livorno elleni, hazai bajnoki mérkőzésén.
2008. február 14. csütörtök 11:09 - Hírextra
Az 1-1-re végződött találkozó második félidejében csereként beállt játékos alig pár percet töltött a pályán, amikor - egy a Milannak büntetőt érő szabálytalanság szenvedő alanyaként - bal térdében elszakadt egy ínszalag. Mivel már volt több hasonló súlyos sérülése, kétségessé vált, hogy felépülése után egyáltalán folytatni tudja-e labdarúgó-pályafutását a 31 éves klasszis.

Ronaldót még este tüzetes vizsgálatnak vetették alá Milánóban, s a döntés az lett, hogy jobb, ha Párizsban operálja meg ugyanaz az orvoscsoport, amely 2000-ben a jobb térdét hozta helyre. Az első vizsgálatok után a Milan háza táján nem vállalkoztak jóslásra, hogy mikorra épülhet fel teljesen, de az bizonyos, hogy hónapokra kidőlt a sorból.

A világbajnok és aranylabdás támadó kontraktusa amúgy június 30-án lejár olasz klubcsapatánál, de az EFE szerint az AC Milan a jelen helyzetben bizonyosan szerződéshosszabbítást ajánl fel Ronaldónak, akiért most, hogy pórul járt, ismét bejelentkezett a legnépszerűbb brazil klub, a Flamengo is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását