2024. május 2. - Zsigmond

Menekült a nevelőintézetből

A 17 éves fiú megrúgott, az anyja meglökött egy rendőrt csütörtökre virradó éjszaka Zalakomárban; mindkettőjük ellen eljárás indult - tájékoztatta az MTI-t a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2008. február 14. csütörtök 18:11 - Hírextra
A körzeti megbízottak az utcán találkoztak a fiúval, akit azért köröztek, mert nem tért vissza abba a nevelőintézetbe, ahol a büntetését kellett volna töltenie. A fiatal kerékpáron menekült a házukhoz a rendőrök elől, miközben egyiküket megrúgta - részletezte Csizmazia Péter.

Az udvarukba érve az anya elrántotta a gyerekét üldöző rendőrt, így a fiú elmenekült, de közben a drótkerítésen fennakadva a lábán megsérült. Arra azonban még volt ereje, hogy autóba üljön és így hagyja hátra a rendőröket.

A járőrök értesítették a környékbeli kollégáikat, így akadtak hajnalban a fiú nyomára a keszthelyi kapitányság rendőrei. Megtalálták a meneküléskor használt autót, amelynek közelében, egy furgon hátsó ülésén feküdt a szökevény.

Az elfogott fiatalhoz a menekülés közben szerzett sérülései miatt mentőt hívtak.

A fiú és anyja ellen a rendőrök hivatalos személy elleni erőszak miatt feljelentést tettek a Zala Megyei Nyomozó Ügyészségen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását