2024. május 14. - Bonifác

Autókat tördelt a csaló

Több autót - köztük egy rendőrségi járművet - is összetört csütörtökön gépkocsijával egy zuglói házkutatásról elmenekülő férfi, akit mintegy félmilliárdos csalással gyanúsít a rendőrség - tájékoztatta az MTI-t a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője.
2007. október 25. csütörtök 13:46 - Hírextra
Horváczy Emese elmondta: a délelőtt folyamán házkutatást tartottak egy XIV. kerületi helyszínen, ahol az egyébként szabadlábon védekező gyanúsított is ott volt. A pénzintézet sérelmére elkövetett 520 millió forintos csalással gyanúsított férfi azonban az intézkedést otthagyva elmenekült, autójába ült és elhajtott. A ház előtt nekiütközött a rendőrség szolgálati gépjárművének, majd később egy másik autónak is. Végül az Erzsébet királyné útja és a Kolozsvári utca kereszteződésénél egy harmadik autóval is karambolozott. A balesetben a férfi megsérült, őt kórházba vitték. Állapotáról a rendőrség nem tudott tájékoztatást adni.

Horváczy Emese közlése szerint a menekülő gyanúsítotton kívül más nem sérült meg az eset során.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását