2024. április 28. - Valéria

Madonnának bejött a film

Többségében pozitív kritikákat kapott a nemzetközi sajtótól Madonna első filmes rendezése. A Mocsok és Bölcsesség című mozit szerdán mutatták be a Berlini Filmszemlén. A csütörtöki lapok szinte mindegyike górcső alá vette a vígjátékot, amely egy ukrán bev
2008. február 14. csütörtök 16:33 - Hírextra
A Screen International című filmes szaklap szerint "nincs sok mocsok" az alkotásban, de "kis bölcsesség szorult belé." Az újság kritikusa hozzáteszi: "egy jó humorú, átlagos amatőr módon elkészített végtermék" született. A Hollywood Reporter a filmet "egyenetlennek" találta, "tele szörnyű dialógusokkal", de elsimeri, hogy "a bolondos optimizmusa és szerethető főszereplői mosolyra fakasztanak."

A német média kevésbé volt elnéző az első Madonna-rendezéssel, de a lapok szerint legalább nem akkora bukta, mint a popkirálynő előző filmes szereplései, a Shanghaji Meglepetés, vagy a Hullámhegy.

A Mocsok és Bölcsesség főszereplői Eugene Hutz, a Gogol Bordello roma-punkrockcsapat frontembere, és a brit kultszínész, Richard E. Grant. A történet szerint Hutz egy rocksztár-karrierről álmodozó, ukrán bevándorlót játszik, aki éjszakánként transzvesztitaként hódít Londonban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását