2024. április 29. - Péter

Paul McCartneynak lakat a száján

Teljes hírzárlatot rendelt el a feleknek a McCartney-házaspár válóperében eljáró londoni felsőbírósági bíró. A szerdai The Times értesülése szerint Sir Paul McCartney és Heather Mills szigorú utasítást kapott arra, hogy semmit nem szivárogtathatnak ki a s
2008. február 13. szerda 16:32 - Hírextra
A feszült figyelemmel kísért per a hét eleje óta folyik, és a sajtó valóban csak találgatásokra van utalva, mert sem a 65 éves ex-Beatle, sem negyedszázaddal ifjabb neje nem szól egy szót sem a bíróságról távoztában.

Annyit lehet tudni, hogy Heather - miután sorozatos és rendre botrányba fulladó médiafellépései miatt korábbi jogi csapata beszüntette vele az együttműködést - magát képviseli a jogi fórum előtt. Sir Paul ugyanakkor a londoni ügyvédi ipar legnagyobb neveit vonultatta fel: a Beatles egykori basszusgitárosának védelmét ugyanaz a cég látja el, amely annak idején Károly trónörököst is képviselte a néhai Diana hercegnővel vívott válási csatában.

A sajtó találgatásai szerint McCartney - akinek személyes vagyonát 825 millió fontra (csaknem 300 milliárd forintra) teszik - 20 millió fontos egyszeri kifizetést és a közös gyermek, a négyéves Beatrice neveléséhez rendszeres éves hozzájárulást ajánlott fel.

Heather ezzel szemben állítólag legalább 70 millió fontot követel.
Bármekkora összeggel távozik is Heather Mills-McCartney a 2002-ben kötött, 47 hónap után zajos botrányok közepette összeomlott házasságból, egyöntetű londoni jogászi várakozások szerint ez lesz a brit jogtörténet eddigi legdrágább válása.

Heather Mills azonban valószínűleg külföldön fogja elkölteni a neki megítélt összeget. Apja, a 66 éves Mark azt mondta a legnagyobb brit bulvárlap, a The Sun szerdai számának: lányát most már annyira utálja mindenki Nagy-Britanniában, hogy Heather a válási hercehurca után Franciaországba vagy Amerikába költözik, a kislánnyal együtt.

Ennek azonban feltétele, hogy a bíróság nála helyezze el Beatrice-t; a mostani válópernek az anyagiakon kívül ez a másik fő tétje.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását