2024. április 29. - Péter

FTC: tüntetnek a szurkolók, ha nem az angolok nyernek

A Ferencváros Szurkolók Szövetsége (FSzSz) szerda délutánra tüntetést jelentett be a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. székháza elé, ám erre csak akkor kerül sor, ha délelőtt számukra kedvezőtlen döntés születik az FTC Üllői úti, hat plusz két hektáros ing
2008. február 13. szerda 10:40 - Hírextra

A FSzSz honlapján megjelent közleményből kiderül, hogy a drukkerek abban az esetben vonulnak az utcára, ha "érvénytelen vagy eredménytelen a tender", ha "nem hoz döntést a tanács", vagy ha a "nem az egyértelmű szurkolói igényeknek megfelelő döntés születik".

Utóbbi kitétel minden valószínűség szerint arra utal, amit a drukkerek már többször is kinyilvánítottak, vagyis arra, hogy az angol Kevin McCabe magyarországi érdekeltségéhez tartozó Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft.-t szeretnék győztesnek.

Január 19-én több mint ezer ferencvárosi szurkoló gyűlt össze a Pénzügyminisztérium budapesti székháza előtt. A drukkerek azért tüntettek, mert három nappal korábban a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) érvényesnek, de eredménytelennek nyilvánította azt a pályázatot, amelyet az Esplanade Real Estate nyújtott be az FTC Üllői úti ingatlanegyüttesének tulajdonjogára.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását