2024. május 8. - Mihály

Gyurcsány bejelenti a változásokat

A miniszterelnök ma bejelenti a kabinetet érintő változásokat - írta kedden megjelent számában a Népszabadság. A lap információi szerint Gyurcsány Ferenc a mindössze nyolc hónapig tárcavezető Takács Albert helyére új igazságügyi és rendészeti minisztert
2008. február 12. kedd 08:59 - Hírextra

Az újságot tájékoztató források úgy tudják, hogy megalakítják a kormánykabinet titkárságát is. Megfigyelők rámutatnak, hogy Gál J. Zoltán és Draskovics távozása a Miniszterelnöki Hivataltól az MSZP-frakció "győzelmét" jelenti.

A Magyar Nemzet - a hirszerzo.hu internetes portálra hivatkozva - arról ír, hogy nyugtalanság érzékelhető az MSZP-ben. Ezt többen annak tudják be, hogy a népszavazási eredmény kihat majd Gyurcsány helyzetére is, amelyet egy kormányátalakítással stabilizálhat.

A lapban közölt értesülés szerint arról hallani, hogy az igazságügyi tárcáról leválasztanák a rendészetet. Olyan konkrét lépésekről van szó, amelyeket már november óta készítenek elő a tárcáknál, és amelyekről hónapok óta tárgyal az MSZP elnökség is - olvasható a Magyar Nemzetben.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását