2024. április 30. - Katalin, Kitti

Amyt kigyógyítja a Grammy?

Amy úton van a felépülés felé - jelentette ki az öt Grammy-díjat besöprő brit pop-, soul és jazzénekesnő édesanyja. Kétségtelen tény, hogy Amy Winehouse műholdon közvetített, kitűnő "fellépése" a gála éjszakáján ennek az előjele lehet.
2008. február 12. kedd 13:44 - Hírextra

Amy végérvényesen elindult a visszafelé vezető úton jelentette ki Janis Winehouse, a Grammy abszolút győztesének édesanyja a brit GMTV-nek nyilatkozva. Mint mondta, a londoni stúdióból sugárzott fellépés önmagáért beszél. amint láthatták az adásban, Amy jól nézett ki - tette hozzá.
A 24 esztendős Amy Winehouse mostani második lemeze a Back to Black című albuma, rajta személyes ihletésű Rehab című dalával abszolút telitalálat. Ötmillió példányt adtak el belőle, s az énekesnő különleges mély, rekedtes, kissé retrós hangja hallatán sokaknak a hideg futkos a hátán. Lemezével nemcsak a Grammy ítészeit hódította meg, az MTV Europe gáláján megkapta a művészek különdíját, s albuma első lett a Q Magazinban, s megkapta az Elle Style Awardot, a legjobb női előadóként pedig tavaly megkapta a Brit Awardot. A számos megszerzett elismerése mellett Amy Winehouse több díj jelöltje is volt.

Bár a Back To Black az első átütő sikere, nem szabad elfelejteni, hogy már 2003-ban megjelent Frank című bemutatkozó albumáért is megkapta a tekintélyes, dalszerzőket megillető Ivor Novello-díjat.

Úgy tűnt azonban, hogy hiába siker, a kábítószer rabjává lett énekesnő kiszámíthatatlan viselkedése, olykor rendetlen, elhanyagolt megjelenése azt sugallta: a végzetébe rohan.

Megjelenése a Grammy-gála kivetítőjén javulást mutatott, úgy tűnik, mintha sikerülne legyőznie belső démonait.

Nem szabad elfelejteni ugyanakkor, hogy az énekesnő még mindig orvosi felügyelet alatt áll, s tulajdonképpen járóbetegnek kell őt tekinteni - közölte Chris Goodman a Winehouse ügyeit intéző Outside Organization szóvivője, aki nem bocsátkozott részletekbe. Hangsúlyozta: egyelőre korai még arról beszélni, részt vehet-e Amy a Brit Awards gálán február 20-án.

Amy Winehouse néhány nappal a Grammy-gála előtt hagyhatta el a drogklinikát. Az amerikai hatóságok először - nyilván drogos ügyei miatt - elutasították vízumkérelmét, majd olyan későn adtak zöld utat beutazásának, hogy akkor már lehetetlen volt megjelenése az eseményen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását