2024. május 2. - Zsigmond

100 éves asszonyt köszöntöttek

Százéves asszonyt köszöntöttek kedden a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Apagyon, a település legidősebb lakójának a helyi önkormányzat képviselői ajándékot adtak át - közölte Csépányiné Tóth Terézia, a Nyíregyházához közeli község jegyzője az MTI-vel.
2008. február 12. kedd 18:07 - Hírextra

Az ünnepelt özv. Papp Jánosné, Baltovics Julianna 1908. február 12-én született a ma Szlovákiához tartozó Csécs településen, s 1997. december 2-án költözött Apagyra lányához - mondta az önkormányzati hivatal vezetője.

A 100 éves hölgyet egyik lánya, Bakti Lászlóné Papp Jolán gondozza, aki elmondta: édesanyja hét gyermeket szült, kettő közülük azonban korán meghalt. Az öt élő gyermek nevelése mellett háztartásbeli volt, otthon látta el a család körüli teendőket. Férje 1962-ben hunyt el, azóta özvegyen él.
A néni jó egészségnek örvend, szellemileg is teljesen friss, önellátó, sőt még segít is lányának a kisebb házkörüli munkákban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását