2024. május 12. - Pongrác

Az ünnepek elmúltával is gondoljunk a rászorulókra

A szcientológia önkéntes lelkészek a napokban Budapestről szállítottak tartós élelmiszerből, higiéniai szerekből és pipereáruból álló adománycsomagokat két debreceni alapítványnak is.
2024. január 24. szerda 10:56 - HírExtra

Mind a Tündérkör, mind a Gyermekremény Alapítvány rászoruló gyermekeket támogat Debrecenben és környékén.
Ezen a kategórián belül is a tartósan beteg, sérült vagy fogyatékossággal élő gyermekeket nevelő családok sorsa a legnehezebb, különösen az év elején. 

Ez nem csupán az ünnepek miatti költekezés következtében van így, hanem azért is, mert a decemberben megkapott dupla családi pótlék után a januári kimarad. Tapasztalat, hogy az adakozó szellem inkább az ünnepek idején erőteljesebb – akár a civil lakosságról, akár cégekről, szervezetektől legyen szó –, így számos esetben fordul elő, hogy a rászorulókat támogató alapítványok, szeretetszolgálatok is gondban vannak az újév kezdetén, mivel ilyenkor egyre többen fordulnak hozzájuk segítségért.

Ezért indultak útnak Budapestről az önkéntes lelkészek épp az év elején a Gyermekreményhez és a Tündérkörhöz Debrecenbe, hiszen tudatában vannak, hogy a január az év egyik legkritikusabb hónapja a nehéz sorsú gyermekek és hozzátartozóik számára.

Az év kezdetén minden adomány, amely könnyítheti a hátrányos helyzetűek sorsát, nagyon nagy segítség.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását