2024. április 25. - Márk

Kilenc tehenet ért Nicole Kidman fürdőruhája

Több mint 16 ezer svéd koronáért (457 ezer forint) árverezte el szombaton egy svéd jótékonysági szervezet Nicole Kidman hollywoodi filmsztár fürdőruháját, s a bevételből kilenc tehenet vásárol szegény indiai családoknak.
2008. február 10. vasárnap 19:51 - Hírextra

A dél-svédországi Eslöv egyik áruházában napokon át kiállították a fürdőruhát, amelynek tulajdonosa egy bizonyos Zlatko Nedanovski volt.

A licit szervezőjének reményeit jóval felülmúlta az árverés eredménye, mivel azzal számolt, hogy mintegy 9000 koronát tud majd összegyűjteni.

Nedanovski akkor jutott a ruhadarabhoz, amikor Nicole Kidman 2002-ben a Lars von Trier rendezte Dogville című filmet forgatta Svédországban. Az ausztráliai színésznő az úszás megszállottja, s hogy szenvedélyének hódoljon, kibérelt egy egész uszodát Vanersborg helységben.

Az egyrészes fekete fürdőruhát a filmsztár egyszerűen ottfelejtette, amikor elutazott. Az uszoda személyzete megtalálta és átadta egy helyi rádiónak, amelytől Nedanovski annak idején 5500 koronáért vásárolta meg. Most az Erikshja:lpen svéd jótékonysági szervezetnek ajánlotta fel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását