2024. április 26. - Ervin

Claudia: szingli vagyok, pasit keresek!

Liptai Claudia és Gesztesi Károly szakításának minden apró rezdüléséről már csak az eszkimók nem tudnak e bolygón.
2009. március 20. péntek 10:59 - HírExtra
Claudia a Mr. és Mrs. sztárpár-show műsorvezetőjeként egyre kihívóbb öltözködésével tudatja ország-világgal: szingli vagyok, pasit keresek! Mióta Gesztesi Károlytól különvált, minden csáberejét beveti, hogy újra az érdeklődés középpontjába kerüljön.

A műsör forgatásán egyre többet ölelgeti műsorvezető-párját, Till Attilát. A Bors információi szerint minden percet kihasznál, hogy átölelje, hogy flörtöljön vele. Különösen élvezi, ha szexi témák kerülnek szóba, ilyenkor mint egy tinédzser, aki először hall a dolgokról, fürdik a boldogságban, és habzsolja a pikáns részleteket.

Minden jel szerint a vörös démon hamar túltette magát Károlyon, és rendkívüli módon élvezi a szingliséget. Bátran közeledik Tillához, nyílt színen flörtöl vele.

Persze az is lehet, hogy mindez hárítás és Claudia csak be akarja bizonyítani mindenkinek – kezdve magával –, hogy még mindig vonzó nő. Ám az ilyen erőteljes bizonyítási vágy, és másokra való akaszkodás, akár az ellenkezőjére is fordulhat, és elijesztheti az őszintén közeledőket.

Tilla szerint Claudia hozza a szokásos formáját. Elmondta, mióta csak ismeri tele volt szexuális energiákkal, igaz, gyorsan hozzátette, azt nem tudja, milyen a munkán kívül.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását