2024. április 27. - Zita

Pszichés narancsbőr

A nemkívánatos gödrök akár örökre is eltüntethetők egy komplex kezeléssel. A nők rettegett ellensége, a narancsbőr komoly fejfájást okoz a kozmetikai termékek gyártóinak, hiszen a gödrössé vált bőrfelület eltüntetése nem egyszerű feladat.
2008. február 9. szombat 07:42 - Hírextra
Sulyok Róbert, masszőr szerint azonban igenis eltávolítható a nemkívánt elváltozás, ami az anyagcsere zavara miatt alakul ki.

- A nők sejtjei ötszög alakúak, ezért tágulékonyabbak, mint a férfiak négyszög alakú sejtjei. Emiatt gyakoribb a gyengébbik nemnél a narancsbőr. A karfiolszerű torzulásnak a nem megfelelő életmód mellett lelki okai is vannak - mondta el Sulyok Róbert a Netbulvárnak.

A narancsbőr eltüntetése komplex kezelést igényel, egy mechanikus beavatkozást, amely során akkora erővel masszírozzák a pácienst, mintha 30 kilométert futott volna, és az életmód változtatására is szükség van. Mielőtt azonban a kezelés elkezdődne, az elváltozás lelki okait kell feltárni. Sulyok Róbert szerint csak a pszichés blokkok feloldásával érhető el tartós eredmény, enélkül újra és újra kialakul a narancsbőr.

- Már a negyedik alkalom után látható a javulás, és a narancsbőr teljesen eltüntethető a kezelés végére. Az első két hétben 3-3 alkalommal kell eljönnie a vendégnek, a harmadik és negyedik héten további 2-2 kezelés szükséges. Emellett változtatni kell a táplálkozási szokásokon, azt tanácsoljuk, hogy egyenek rendszeres időközönként és lassan, jól megrágva az ételt, valamint az óránkénti folyadékbevitel is elengedhetetlen.

A masszás speciális morzsoló, és simító mozdulatok sorrendjéből áll össze. Hatására beindul a nyirokkeringés, ami felgyorsítja a vérkeringést, beindítja és stabilizálja az anyagcsere folyamatokat. A masszázzsal szinte kortól függetlenül megszüntethető a narancsbőr, de ehhez az is kell, hogy a páciens elszántan akarja a változást. Ne mások véleménye miatt, hanem magáért harcoljon a bőr gödröcskéi ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását