2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Csupa-csupa sztár

Csütörtökön startolt a Berlini Filmfesztivál - a Berlinale Európa három legrangosabb filmünnepének egyike. Az egyik kiemelkedő alkotás a Martin Scorsese rendezte Shine a Light című koncertfilm, melyet a rendezvény nyitóalkotásaként mutattak be a nagyközön
2008. február 8. péntek 11:00 - Hírextra
Jaggert Scorsese dívaként láttatja. A kamera általában őt kíséri és réges-régi felvételeket is bemutat az énekes rendkivüli vonzerejének érzékeltetésére. A korai hetvenes években egy beszélgetős műsorban Dick Cavett megkérdezte Jaggert: el tudja-e képzelni, hogy hatvanévesen is ugyanezt csinálja. A most 64 éves Jagger azt mondta: "Ó, yeah, simán."

Madonna rendezőként debütál Berlinben. A "Filth and Wisdom" (Szenny és bölcsesség) című rövidfilmben Richard E. Grant brit kultszínész, a Gogol Bordello, és egy sor balkáni színész tűnik föl.
A nagyításhoz kattintson a képre

A vendégek listáján szerepel az Oscar-díjas Julia Roberts és Daniel Day-Lewis is. A színésznő a Szentjánosbogarak a kertben, a színész pedig a Vérző olaj apropóján látogat a német fővárosba. A spanyol Penelopé Cruz a Philip Roth művéből készült Elégiában látható, míg a Natalie Portman-Scarlett Johansson kettős testvérpárt alakít a A másik Boleyn-lány-ban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását