2023. október 1. - Malvin

Adomány a kórháznak

A Lions Club félmillió forint adományt juttatott el a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórháznak csütörtökön; az összeget az intézmény szemészeti osztálya a gyermekszakrendelés felszereltségének javítására fordítja, szemnyomásmérő-készüléket vásárol - közöl
2008. február 7. csütörtök 17:08 - Hírextra

A Lions Club nyíregyházi szervezete az elmúlt három évben hárommillió forint adománnyal járult hozzá a kórházi ellátás fejlesztéséhez. A szemészeti osztály a mostani 500 ezer forint mellett 2005-ben és 2006-ban 1,3 millió forint támogatásban részesült, a belgyógyászati osztály intenzív részege, valamint az ortopédiai osztály pedig 2007-ben 600-600 ezer forint adományt vehetett át.

A klub nyíregyházi tagjai - hasonlóan a hálózat 85 országban működő tagszervezeteihez - a pénzadományok gyűjtése mellett jószolgálati tevékenységet és emberbaráti szolgálatot is végeznek.

Felvilágosító munkával tudatosítják az emberekben a cukorbetegségből eredő veszélyeket, gondozzák a sérülteket, valamint foglalkoznak a lakóközösségek szociális problémáinak megoldásával is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását