2024. április 27. - Zita

Férfi szőrzet mustra

A pasik nagyobb figyelmet fordítanak a te öved alatti területedre. És neked is ezt kell tenned: az, hogy milyen formájúra van fazonírozva, megmutatja, hogy milyen típusú pasiba botlottál. Teljes burjánzás
2008. július 18. péntek 07:35 - Hírextra

Azok a pasik, akik nem foglalkoznak a fanszőrzetükkel, két táborra oszthatók. “Az első, az alfahímek csoportja, akik úgy gondolják, hogy akik az arcukon kívül máshol is borotválják magukat, mind melegek” – mondja a klinikai szakpszichológus. Ők hagyomány-kedvelőek és lovagiasak, nem várják el, hogy a misszionárius pózon kívül mással is kísérletezzetek. “A másik típusba az édes, de lusta pasik sorolhatóak. Nyitottak az új mozdulatokra, ha kezedbe veszed az irányítást… mindaddig, amíg ez nekik nem kerül túl nagy munkájukba.

 

Ezzel a pasival megütötted a jackpotot. Azzal, hogy figyelmet fordít a privát területére, máris elég, hogy ízlésesnek és tisztának tűnjön. Nem mellesleg ez a legkedveltebb forma, egy new york-i férfiszalon szerint. Tudja, hogy mit várnak el tőle, figyelmes, de mégsem túl érzékeny. Még jobb: a kívánságod számára parancs a lepedők között. Tudatában van annak, hogy mit szeretnél, és hogy hogyan tud kielégíteni. Ügyel arra, hogy kellemes tevékenységnek érezd azt, amikor a farka környékén kalandozol.

 

Az a srác, aki leborotválja a heréit, és a pénisze tövét, de az ekörül lévő szőrt nem, az nagyobbnak akarja mutatni magát, tehát nem biztos magában. Ő egy sok törődést igénylő barát lesz, aki rengeteg dicséretet igényel, de a félénksége kifizetődik az ágyban. Célja, hogy a lehető legjobb legyen a technikája, és mindent megtesz, hogy a fejlődésbe téged is bevonjon.

 

Annak a pasinak, aki gyantáztatja, vagy borotválja magát, vagyis teljesen szőrtelen, van egy vad oldala is… és valószínűleg rengeteget néz pornót. Néhányan azért kezdik fazonírozni magukat, mert a pornófilmekben látott borotvált sztárokkal akarnak versengeni. Vagy csak mert úgy hallották, hogy fokozza az élményt szex közben. Mindez azt jelenti, hogy bármi történjék is, az ágyban magasan koreografált pozitúrákban lesz részed, ahol minden póz csak egy állomás Pajkos Városba. Szexuálisan kalandvágyó, és egyszer mindent kipróbál. De ez az adrenalin-függő típus nem valószínű, hogy valaha is megnyugszik és letelepszik valaki mellett, hiszen mindig az izgalmakat keresi.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását