2024. április 16. - Csongor

Több mint 1000 étteremben torkoskodhatunk

Az idén több mint 1000 étterem csatlakozott a Torkos Csütörtök nevű akcióhoz, míg tavaly 702 vett részt - közölte Róna Iván, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója szerdán az MTI-vel.
2008. február 6. szerda 13:32 - Hírextra

Az akcióhoz, amely 2006-ban indult, mindazon éttermek és vendéglátóipari egységek csatlakozhattak, amelyek vállalták, hogy elsősorban "a la carte" kínálatukból 50 százalék kedvezményt biztosítanak.

Az idén az éttermek mellett cukrászdák, vasúti étkezőkocsik és pincészetek is jelezték részvételi szándékukat. A vasutassztrájk kapcsán a vezérigazgató elmondta, hogy mindössze 30 étkezőkocsi csatlakozott az akcióhoz.

Az akcióban résztvevő éttermek közül 240 fővárosi.

Róna Iván a korábbi visszajelzésekről elmondta, hogy az éttermek és a vendégek több mint 90 százaléka pozitívnak értékelte az akciót.

Az idén először több fittnessterem is jelezte részvételi szándékát. Így a Torkos Csütörtök után, pénteken féláron kínálják szolgáltatásaikat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását