2024. május 12. - Pongrác

Szexbotrány az egyetemen

Nemi erőszak és molesztálások hírére dühös diákok és szülők támadtak a tanári karra egy nyugat-indiai egyetemen, szétverve a berendezést.
2008. február 6. szerda 13:43 - Hírextra

A Gudzsarát államban lévő Patanban a tanárképző főiskolán már több mint 90 esetben tettek panaszt az igazgatónál molesztálás miatt, ám legutóbb egy 18 éves diák a rendőrségen tett feljelentés, azt állítva, hogy hat tanár többször megerőszakolta az elmúlt négy hónapban. A lány azt is elmondta, hogy a férfiak fotókat is készítettek róla mobiltelefonnal, és megfenyegették, hogy ne járjon el a szája.

A hat tanárt őrizetbe vették, de nem emeltek vádat ellenük, s a helyi bíróság döntése szerint nem engedik ki őket hét napig, amíg az ügyet kivizsgálják.

A tanári kar elleni támadásról a helyi média számolt be.

A szexuális visszaélés és erőszak általában tabunak számít a konzervatív Indiában, és szakértők szerint az efféle bűncselekmények észrevétlenül történhetnek meg, mivel az áldozatok szégyellnek panaszt vagy feljelentést tenni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását