2024. május 3. - Tímea, Irma

Nagy József világbajnokkal bokszol

Volt nehézsúlyú világbajnokkal küzd meg Nagy "Hóhér" József: a Profibox Promotion öklözője, aki március 11-én, Hamburgban csap össze a Boksz Világtanács (WBC) cirkálósúlyú nemzetközi bajnoki övéért Herbie Hide-dal.
2008. február 6. szerda 15:15 - Hírextra

A monokli.com értesülése szerint a nigériai születésű, 36 esztendős "Táncoló Romboló" a királykategória legkiválóbbjai közé számított, eddigi pályafutása során a 41 győztes küzdelméből 40-et kiütéssel nyert meg, négyszer kapott ki.

A Boksz Világszervezet (WBO) övét 1995 és 1997, valamint 1997 és 1999 között birtokolta, második alkalommal az ukrán Vitalij Klicsko detronizálta. Hide 2004 és 2006 között nem bokszolt, majd a hamburgi Arena Box-Promotion hívására visszatért, s már cirkálósúlyban tervezte a következő címszerzését. Pillanatnyilag övé a WBC nemzetközi bajnoki öve, ezt igyekszik majd Nagy Józseffel szemben megvédeni.

A 32 éves, hajdúhadházi Nagy, aki hatszoros amatőr országos bajnok, profiként középsúlyban és nagyközépsúlyban tette próbára magát, eddigi mérlege 17 győzelem, 1 vereség. A hamburgi fellépés előtt február 19-én, a Flórián téri Gilda Max edzőközpontban mutatkozik be cirkálósúlyban, Petroczki István (3 győzelem, 0 vereség) ellen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását