2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Hitzfeld hamarosan aláír Svájcban

Ottmar Hitzfeld akár három héten belül aláírhatja július 1-től életbe lépő szerződését a Svájci Labdarúgó Szövetséggel a nemzeti együttes irányításáról.
2008. február 5. kedd 21:49 - Hírextra

A nyárig a Bayern München vezetőedzőjeként dolgozó szakember kedden nemcsak elismerte, hogy a hétvégén tárgyalt a svájci válogatott szakmai munkájának irányításáról, hanem a szerződéskötés lehetséges időpontjáról is nyilatkozott.

"A hétvégén gyakorlatilag minden lényeges kérdésben megegyeztem a svájciakkal, úgy gondolom, ha semmi rendkívüli nem történik, akkor három héten belül aláírhatjuk a szerződést és ezzel hivatalossá válik a szövetségi kapitányi kinevezésem, ami nyártól lép hatályba" - mondta az 59 éves szakember.

Hitzfeld szerződése június 30-ig érvényes Münchenben. A svájci válogatott Köbi Kuhn szövetségi kapitány vezetésével készül fel társházigazdaként a június 7-én kezdődő Ausztriával közösen rendezendő Európa-bajnokságra. Kühn megállapodása is június végén jár le.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását