2024. május 8. - Mihály

Előzetesben a fosztogatók

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság három munka nélküli fiatalembert, akik a gyanú szerint Dunaújváros környéki hétvégi házak fosztogatásából tartották fenn magukat. A nyomozók még a múlt héten értesültek arról, hogy a Fejér megyei városban élő h
2008. február 4. hétfő 13:51 - Hírextra

A gyanújuk beigazolódott, amikor a péntek hajnalban megállították a fiatalok autóját, amelyben akkor csak ketten ültek. Az autóban talált tárgyakról ugyanis kiderült, hogy valóban egy betörésből származnak, amit aznap éjjel követtek el egy kulcsi hétvégi házban.

A két férfi előállítása hamarosan azonosították harmadik társukat is, s a házkutatások alkalmával más, betörésből származó tárgyak is előkerültek.

A három ember az eddigi adatok szerint Kulcson, Daruszentmiklóson, Rácalmáson és Dunaújvárosban is követett el különféle betöréseket és lopásokat. Bűnlajstromuk várhatóan még tovább is nőhet, hiszen zsákmányukat igyekeztek mihamarabb pénzzé tenni - az értékeket felvásárló orgazdákat még keresik a rendőrök.

Annyi már biztos, hogy a trió egyike sem rendelkezik rendszeres legális jövedelemmel, ezért feltehető, hogy bűncselekményekből tartják fenn magukat.

A rendőrség kezdeményezte a két 23 éves férfi és 30 éves társuk előzetes letartóztatását, amit a bíróság azóta el is rendelt. Ügyükben a további nyomozást a dunaújvárosi rendőrkapitányság folytatja le.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását