2024. április 29. - Péter

Alonso nem bízza el magát

Fernando Alonso, a Forma-1-es Renault spanyol pilótája nem bízza el magát ennyi év után sem. A kiváló pilóta tegnap ugyanis azt mondta, hogy még sokat kell dolgozni az új, R28 jelzésű versenyautóval, ha sikeresek szeretnének lenni az idei világbajnoki sor
2008. február 2. szombat 13:13 - Hírextra
"Tavaly, különböző okokból egy évet elvesztegetett a csapat, ezért egy kissé lemaradt a legjobbaktól, ezért még sok a tennivaló. Bízom abban, hogy februárban még lesz elég időnk arra, hogy elvégezzük a szükséges módosításokat" - nyilatkozta Alonso. "Nagyon jól érzem magam a Renault-nál, hazatértem és végre szabad vagyok."

A kétszeres világbajnok Alonso tavalyelőtt Renault-ról Mercedesre váltott, ám 2007-ben "csak" harmadik lett a vb-n, ezért elköszönt a wokingiaktól és visszatért a franciákhoz.

A Renault tavaly - jelentős hátránnyal - a harmadik lett a konstruktőrök versenyében, a pilóták között a finn Heikki Kovalainen a hetedik, az olasz Giancarlo Fisichella pedig a nyolcadik helyen végzett.

A vb március 16-án kezdődik Ausztráliában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását