2024. május 15. - Zsófia, Szonja

A szegedi futballért

Szombaton délelőtt Szegeden sajtótájékoztatót tartott az "Együtt a Szegedi Labdarúgásért" elnevezésű társaság: az eseményen a főszervezők - akiknek a soraiban egykori NB I-es futballisták, utánpótlásedzők, és a város szurkolói csoportjának vezetői találha
2008. február 2. szombat 16:00 - Hírextra
A résztvevők szerint a közelgő sportberuházások miatt teljesen megszűnhet Szegeden a labdarúgás, ezért aláírásgyűjtő akcióba kezdenek, amelyet február közepén indítanak el.

A sajtótájékoztatón elhangzott: kezdeményezésük teljesen politikamentes, az a céljuk, hogy a Szegeden 1899. óta létező sportág ne tűnjön el teljesen. Nincsenek követeléseik, azt szeretnék, ha megmaradna a stadion, és olyan sportági vezető irányítaná a város csapatát - jelenleg NB III-ban szerepel a Tisza Volán -, aki a labdarúgásért dolgozik, továbbá a klubnak valódi tulajdonosa legyen.

Az "Együtt a Szegedi Labdarúgásért" elnevezésű társaság szerint a bajnoki aranyérmes kézilabdacsapat mellett a futballklub is eredményesen működhet a városban. Nem NB I-es együttest szeretnének, ha nem azt, hogy méltó módon működjön és létezzen az egyesület. Kezdeményezésükhöz eddig már több ezren csatlakoztak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását