2024. április 29. - Péter

Még kérdéses a kokainfogyasztó kerékpáros sorsa

Ezen a héten dönt a Quick Step kerékpáros csapat vezetése, hogy indítja-e a jövő hónapban esedékes Tour de France-on a kábítószer-birtoklással gyanúsított Tom Boonent. A sprinter vizeletében egy versenyen kívüli ellenőrzés során kokain nyomaira bukkantak.
2008. június 11. szerda 15:05 - Hírextra

A belga rendőrség hétfőn átfogó házkutatást tartott a rangos Paris-Roubaix egynapos versenyen áprilisban győztes kerekesnél, ám további bizonyítékokat nem talált. Eltiltástól nem kell tartania, ám ha bűnösnek találják, akkor három hónaptól öt évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

"Nem akarom megvédeni magam. Hibáztam és vállalom a következményeket. Szeretnék szurkolóimtól bocsánatot kérni" - mondta a 27 éves bringás, aki 2005-ben világbajnok lett, tavaly pedig a legeredményesebb sprinter volt a Touron.

Mindenesetre a július 5. és 27. közötti Tourt felvezető svájci körverseny szervezői jelezték: Boonent nem engedik rajthoz állni, ám a QuickStep szerepelhet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását