2024. április 26. - Ervin

Hőkamerával kapták el a cserbenhagyót

Hőkamerával találtak rá, s fogták el azt a férfit, aki részegen karambolozott az M5-ös röszkei lehajtójánál, majd autóját hátrahagyva, gyalog indult Szerbia felé, a zöldhatáron - értesült a HavariaPress.
2008. február 1. péntek 06:55 - Hírextra
Szerdán este nyolc óra körül fedeztek fel a szegedi határrendészek egy összetört furgont az M5-ös autópálya röszkei lehajtójánál. Az összetört jármű sofőrje elmondta, hogy belé rohant egy Opel, majd megállás nélkül elhajtott. Fél órával ezt követően egy röszkei lakos jelentette a rendőrségen, hogy tanyáján egy összetört Opel áll. A helyszínre érkező járőrök az autó sofőrjét nem találták, de bizonyosnak tűnt, hogy a cserbenhagyó autóját találták meg. Eközben a már értesített kollégáik a határvonalon fedezték fel hőkamera segítségével a gyalogosan Szerbia felé menekülő férfit. Még hazánk területén elfogták, s bebizonyosodott kihallgatásán, hogy ő a cserbenhagyó. Az is kiderült, hogy jelentős mennyiségű szesz dolgozott benne, mikor karambolozott a furgonnal. Az ügyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság indított eljárást.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását