2024. április 23. - Béla

Választókerületi igényekről tájékozódik Varju

Először a választókerületi igényekről tájékozódik Varju László, az MSZP frissen kinevezett ügyvezetője, majd március végére kialakítja koncepcióját arról, hogyan segítse a választókerületi munkát. Erről a politikus kedden nyilatkozott az MTI-nek, miután a
2008. január 30. szerda 07:28 - Hírextra

Varju László, aki az MSZP frakcióvezető-helyettese és frakcióigazgatója is elmondta: az elnökségtől azt a feladatot kapta, hogy segítse a választókerületi tevékenységet. Hozzátette: ez azt jelenti, hogy követi, hogyan hajtják végre, amiről a pártban megállapodtak. Mint mondta, munkája kiterjed a pártszervezetekre, a választókerületekre, és hozzá tartozik a platformok és tagozatok segítése is.

Az ügyvezető elmondta: a következő hónapokban tájékozódni szeretne a választókerületi igényekről, és ennek alapján alakítja ki március végére a végleges koncepciót.

Arra a kérdésre, miért tartották szükségesnek, hogy külön posztot hozzanak létre erre a feladatra, amikor az MSZP-ben pártigazgató is működik, Varju László azt mondta: ez egy komplex feladat, amely nem köthető a pártban ma meglévő formális struktúrához. Hozzátette: nem mástól veszi el a feladatot, inkább segítő tevékenységet folytat majd.

Varju László közölte: az ügyvezetői posztra Gyurcsány Ferenc, az MSZP elnöke, miniszterelnök kérte fel. Mint mondta, új megbízatása egyelőre nem érinti a párt parlamenti képviselőcsoportjában betöltött frakcióvezető-helyettesi, frakcióigazgatói posztját.

Nyakó István, az MSZP szóvivője a nap folyamán jelentette be, hogy az országos elnökség Varju Lászlót bízta meg azzal, hogy segítse a pártszervezési tevékenységet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását