2024. május 3. - Tímea, Irma

Gyurcsány szocialista polgármesterekkel tárgyal

A miniszterelnök kezdeményezésére és részvételével szocialista polgármesteri találkozó kezdődött kedden este Hatvanban. Kijelölt napirend ugyan nincs, ám várhatóan szóba kerül a polgármesteri poszt és az országgyűlési képviselői tisztség közötti összeférh
2008. január 29. kedd 18:48 - Hírextra

Erre lehetőséget ad, hogy a nagyobb városok szocialista polgármesterein, illetve a parlamenti képviseletet is ellátó MSZP-s településvezetőkön kívül meghívást kapott a tanácskozásra Veres János pénzügy-, illetve Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter is - közölte a hatvani önkormányzat vezetője.

Érsek Zsolt, aki az általa irányított város országgyűlési képviselője is, elmondta: Gyurcsány Ferenc decemberben kereste meg a tanácskozás ötletével, és arra kérte, hogy vállalja Hatvan a házigazda szerepét.

Tudomása szerint a meghívók személyre szólóak, vagyis a távollévő, vagy külföldön tartózkodó polgármestereket nem helyettesíthetik az alpolgármesterek, illetve egyéb önkormányzati tisztségviselők - hangsúlyozta Érsek Zsolt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását