2024. április 27. - Zita

Rendőrségi vizsgálat iskolai verekedés miatt

Garázdaság miatt eljárást indított egy egri szakiskolában, a tanulók között kitört verekedés miatta az egri rendőrkapitányság - tájékoztatta hétfőn az MTI-t a rendőrség.
2008. január 28. hétfő 20:22 - Hírextra

A vizsgálatot azt követően rendelték el, hogy az osztályteremben kitört összetűzést az egyik tanuló mobiltelefonjával rögzítette és a mozgóképek megjelentek több internetes weblapon - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Soltész Bálint tudomása szerint a verekedés nyomán személyi sérülés nem történt.
A HEOL elnevezésű Heves megyei hírportál úgy tudja: egyes állítások szerint az élsportoló fiatalembert direkt kinézték maguknak a roma osztálytársak és alaposan helybenhagyták.

Az egri középiskola igazgatója viszont az on-line újságnak határozottan állította: a diákok összetűzésében nem játszott szerepet, hogy a verekedők az etnikai kisebbséghez tartoznak-e, vagy sem.

Szeleczki János, a fenntartó egri önkormányzat alpolgármestere arról tájékoztatta a HEOL-t, hogy a történtek kivizsgálása megkezdődött, ám a törvény által előírt titoktartási kötelezettség miatt részletek az ügyről egyelőre nem közölhetőek.

Ugyanakkor, amint feltárják az esetet, s amikor lezárulnak az ilyenkor elengedhetetlen eljárások, állnak a nyilvánosság rendelkezésére - ígérte a HEOL-nak az alpolgármester.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását