2021. január 17. - Antal, Antónia

Embercsempészeket fogtak Röszkén

Egy lakókocsiban rejtőzködve akart átjutni a határon az a négy szír állampolgár, akikre pénzügyőrök találtak rá a röszkei határon - közölte Sipos Jenő, a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának (VPOP) szóvivője, valamint a Csongrád Megyei Rendőr-f
2008. január 28. hétfő 12:52 - Hírextra
Sipos Jenő közleménye szerint vasárnap délután egy német állampolgár jelentkezett belépésre az általa vezetett lakóautóval a röszkei vámhivatalnál.

A pénzügyőrök kockázatelemzés alapján tételesen megvizsgálták a járművet, amelynek során a lakóautó felső részében, a csomagok és takarók alatt megbújva négy, magát okmányokkal igazolni nem tudó személyt találtak.

A vámhivatal a német sofőr ellen embercsempészet bűntett miatt feljelentést tett a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztályán.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint a lakóautóban bujkáló szír állampolgárokat jelenleg a Szegedi Határrendészeti Kirendeltségen hallgatják meg, ezt követően döntenek sorsukról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását