2024. május 5. - Györgyi

Elhunyt Marlon Brando fia

Christian Brando, a világhírű filmszínész, a néhai Marlon Brando legidősebb fia a hét végén elhunyt egy Los Angeles-i kórházban.
2008. január 28. hétfő 20:00 - Hírextra

A 49 éves férfit január 11-e óta kezelték tüdőgyulladással a Hollywood Presbyterian Medical Centerben, ám állapota válságosra fordult, és szombat reggel meghalt.

Christian Brando egyike volt Marlon Brando kilenc gyermekének. Valódi foglalkozása vagy szakmája nem volt. Gary Brown néven feltűnt egy-két apróbb szerepben a hatvanas évek és a nyolcvanas évek végén, de ez nem nevezhető igazán színészi karriernek sem. Az újságok címlapjára a törvénnyel való összeütközései miatt került.

1990-ben, vallomása szerint dulakodás közben, véletlenül lelőtte húga, Cheyene barátját, mert az bántalmazta az állapotos lányt. Cheyene később megszülte a gyermeket, de elvették tőle a kisfiút és 25 éves korában, 1995-ben öngyilkos lett. Ismerősei szerint sohasem nyerte vissza lelki békéjét a tragikus baleset után.

Christian Brando öt évet töltött a börtönben a gyilkosságért. A tárgyaláson az Oscar-díjas színészkirály a büntetés enyhítését kérte a bíráktól: "Azt hiszem apaként megbuktam" - mondta Marlon Brando, aki egyébként röviddel fia születése után vált el annak anyjától.

A Brando-fiú nevét 2001-ben ismét egy gyilkossággal hozták összefüggésbe, amikor holtan találták Bonnie Lee Bakley-t, akivel együtt töltött egy éjszakát. Végül kiderült, hogy a nőt a férje lőtte agyon.
Brando utoljára 2005-ben állt a törvény elé, mert volt felesége azzal vádolta meg, hogy durván bántalmazta őt kamasz lánya jelenlétében. A bíróság három éves próbaidőre bocsátotta, elrendelte drog- és alkohol-kezelését, valamint házastársi erőszak-megelőző programra kötelezte.

Christian Brando az utóbbi időben egyedül élt, gyermeke nem volt - nyilatkozta halálhírét bejelentő ügyvédje.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását