2024. április 27. - Zita

Botrányos klip az iskolában

Hangos botrányt okozott Szerbiában az, hogy a híres karlócai gimnáziumban forgattak egy meztelenkedésben igencsak bővelkedő rövid filmet. Az eset még tavaly év végén történt, de csak most számolt be róla a sajtó.
2008. január 28. hétfő 13:07 - Hírextra
Főszereplője a kihívó viselkedéséről is híres énekesnő, Jelena Karleusa, aki úgy döntött, hogy a Karlócán (Sremski Karlovci) 1791-ben alapított legrégibb szerb középiskola dísztermében készíti el csaknem meztelenül legújabb klipjét.

A szerb közoktatás templomának is nevezett intézmény igazgatója azt állítja, hogy csak a sajtóból értesült az esetről, az iskola alkalmazottai a háta mögött állapodtak meg a filmesekkel, viszont Karleusa menedzserei állítják, hogy az igazgatótól bérelték ki 30 ezer euróért a termet.

Jeges Zoltán vajdasági oktatási miniszter közölte, hogy az igazgató helyében - tekintet nélkül arra, hogy ki a hibás - azonnal lemondana tisztségéről. A miniszter nem avatkozhat az ügybe, csak akkor léphetne, ha a forgatás akadályozta volna a gimnáziumi tanítást, amiről nincs szó, mivel éjfél után vették fel a filmet.

Mélységesen elítéli azonban a történteket. "Nem kell ahhoz szerbnek lenni, hogy az ember tisztában legyen azzal, mit jelent az osztrák-magyar időkben európai jelentőségű iskolának számító karlócai gimnázium" - nyilatkozta Jeges.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását