2024. április 19. - Emma

Beckhamért kuncsorog Sir Alex Capellónál

Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője arra kérte Fabio Capellót, az angol válogatott olasz szövetségi kapitányát, hogy hívja meg a svájciak elleni barátságos mérkőzésre David Beckhamet.
2008. január 26. szombat 10:20 - Hírextra
A középpályás a február 6-i találkozón, a Wembely Stadionban 100. alkalommal ölthetné magára a nemzeti együttes mezét.

"Nem lenne igazságos megfosztani őt ettől a lehetőségtől. Úgy vélem, Fabio Capello lelkiismereti kérdést csinál az ügyből" - fogalmazott Ferguson, aki hosszú időn át trénere volt Manchesterben Beckhamnek.

"Száz százalékig egyetértek Sir Alexszel" - csatlakozott kollégájához Sven-Göran Eriksson, a Manchester City svéd edzője, aki szövetségi kapitányi ténykedése idején csapatkapitányként számított a jelenleg a Los Angeles Galaxyban szereplő sztárjátékosra. "Nem akarok beleavatkozni Capello dolgába, de szerintem Beckham megérdemli, hogy játsszon a válogatottban, és nem csak azért, mert a következő lenne a századik fellépése" - tette hozzá.

Az amerikai bajnokság szünetében Beckham az Arsenallal edz, hogy formában tartsa magát. Capello a jövő héten nevezi meg, kikre számít.

Összesen négy angol futballista szerepelt száznál többször a válogatottban: Peter Shilton 125-ször, Bobby Moore 108-szor, Bobby Charlton 106-szor és Billy Wright 105-ször.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását