2024. május 9. - Gergely

Persson a bronzért állt asztalhoz

A bronzéremért játszhat a Lombard-BVSC sztárja, a svéd Jörgen Persson a férfi asztaliteniszezők 150 ezer euró összdíjazású Európai Szuperkupáján, Moszkvában, miután az elődöntőben sima vereséget szenvedett a német Timo Bolltól.
2008. november 12. szerda 18:50 - Hírextra
Az ötszörös világ- és kilencszeres Európa-bajnok, friss olimpiai negyedik skandináv játékos 4-1-re kapott ki riválisától.

Ellenfele a "kisdöntőben" az osztrák Werner Schlagerrel szemben hét szettben alulmaradt fehérorosz Vlagyimir Szamszonov lesz. A bronzmérkőzésre magyar idő szerint 17:30-tól, a fináléra pedig 19 órától kerül sor.

Negyedikként zárta a férfi asztaliteniszezők 120 ezer dollár összdíjazású moszkvai Európai Szuperkupáját a Lombard-BVSC sztárja, a svéd Jörgen Persson.

Az ötszörös világ- és kilencszeres Európa-bajnok, friss olimpiai negyedik skandináv játékos a viadal honlapja szerint a bronzmérkőzésen 4-2-es vereséget szenvedett a fehérorosz Vlagyimir Szamszonovtól, s így 10 ezer dollárral gazdagodott. Legyőzője 15 ezret kapott.
A fináléra, amelyben a német Timo Boll az osztrák Werner Schlagerral csap össze, 19 órától kerül sor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását