2024. április 29. - Péter

Szijjártó: "Gyurcsány már régen belebukott a saját hazugságaiba"

"Hazug emberrel csak az vitatkozik, akinek elment a józan esze" - így reagált Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője arra a lapértesülésre, amely szerint Orbán Viktor tévévitára hívná Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt, szocialista pártelnököt a népszavazási
2008. január 24. csütörtök 13:10 - Hírextra

A Népszava csütörtökön írt arról, hogy Orbán Viktor arra készül, a népszavazási kampány végén tévévitára hívja ki Gyurcsány Ferencet.

A lap úgy tudja, Orbán azért akar összecsapni riválisával, mert a Fideszben még mindig attól tartanak, hogy - hasonlóan 2004-hez - számukra ugyan kedvezően alakul majd a referendumon az igenek aránya, ám a részvétel elmaradhat az általuk várttól, így viszont a népszavazás eredménytelenné válhat.

Szijjártó Péter hangsúlyozta: Gyurcsány Ferenc már régen belebukott a saját hazugságaiba, ő a és a politikája is a múlté.

"A Fidesz majd szívesen vitatkozik az MSZP egy következő jelöltjével, mondjuk egy esetleges előrehozott választáson" - tette hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Szifo
2008. január 24. 18:33
Szegény Szijjártó.
A hír hallatán - miszerint Orbán vitázna Gyurcsánnyal - azonnal arra gondoltam, hogy kacsa. Ugyanis a 2006-os vita során Orbán még a szemébe sem mert nézni, s szánalmas teljesítményt nyújtott. Egyébiránt éppen Orbán mondta korábban, hogy az egyetlen értelmes ember az MSZP-ben - akkor MSZMP-ben - Gyurcsány Ferenc, ezért Orbán számára bárki más MSZP-s megfelelne, csak éppen Gyurcsány nem. (Ezért indított ellene háborút.)
Ozmium
2008. január 24. 14:55
Korai magömlése van a Fidesznek.
Ez a nyilatkozat, megnyilvánulás csak politikai maszturbáció. Könnyen válhat mániás depresszióvá is. Sürgősen forduljon a nemzet orvosához.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását