2024. április 26. - Ervin

Elfogtak egy csalót

Elfogott a rendőrség egy országszerte csalásokat elkövető homrogdi férfit Nyíregyházán, aki műanyag ablakok és ajtók beszerelésére vett fel előlegeket, majd eltűnt a pénzzel - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője csütörtökö
2008. január 24. csütörtök 14:47 - Hírextra

A hat elfogatóparancs alapján körözött, 30 éves Borsod-Abaúj-Zemplén megyei lakost még a múlt pénteken vették őrizetbe, s azóta kiderült róla, hogy az egész országban követett el csalásokat - mondta Fülöp Gergely.

A főhadnagy tájékoztatása szerint a férfi az eddigi információk alapján csak Nyíregyházán öt csalást követett el, műanyag nyílászárók cseréjéért 80-170 ezer forint közötti összegeket vett fel előlegként a megrendelőktől, de a munkát nem végezte el, s a pénzt sem fizette vissza.

Feltételezhető, hogy az ország különböző területein még nem minden károsult tett feljelentést, mert az érintett várja a megrendelt munka teljesítését. Az ügyben nyomozó Nyíregyházi Rendőrkapitányság gazdaságvédelmi osztályán jelentkezhetnek a becsapott megrendelők, s hívhatják a 42/524-600 telefonszámot.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását