2024. május 6. - Ivett, Frida

Náci karlendítésért repült a DJ

Náci karlendítés miatt távoznia kell a német sztárokat felvonultató Jungle Camp című valóságshow egyik szereplőjének, a lengyel születésű DJ Tomekknek. A Berlinben élő 31 éves hip-hop sztártól kedd este vált meg a műsor - közölte a német RTL televízió.
2008. január 23. szerda 16:25 - Hírextra
"Súlyos aggályok merültek fel Tomekk-kel szemben" - olvasható a kereskedelmi csatorna által kiadott közleményben. Egy, a csatorna birtokába került videofelvételen a zenész látható, amint éppen náci karlendítésre emeli karját a kamera előtt, majd a német himnusz nemzetiszocialista verziójának első strófáit énekli. A felvétel a valóságshow kezdete előtt egy héttel készült.

DJ Tomekk - eredeti nevén Tomasz Kuklicz - internetes oldalán egy rövid bejegyzés olvasható, amely szerint a híresség úton van Németország felé Ausztráliából, ahol a show-t forgatják, s hazatértét követően ígér tájékoztatást. Az RTL weboldalán ugyanakkor már olvasható egy nyilatkozat, amelyben a sztár azt állítja, hogy ő "minden, csak nem idegengyűlölő". "Nem láttam a felvételt, nem tudom, mi van rajta, de azt hallottam, hogy állítólag egy hitleri karlendítés látható a felvételen. Egyelőre nem tudok magyarázattal szolgálni az ügyre, de az biztos, hogy nem volt komoly" - mondta. A sztár ugyanakkor bocsánatot kért a színvonaltalan viccért. Ez azonban nem változtatta meg a csatorna döntését, "a humor e fajtája elfogadhatatlan egy televíziós produkció környezetében" - áll a kölni székhelyű tévétársaság közleményében.

Németországban törvény tiltja a náci karlendítést, de mivel a felvétel Ausztráliában készült, egyelőre bizonytalan, hogy Tomekk ügye jogi útra terelődik-e.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását