2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Amy Winehouse ismét drogozik

Amy Winehouse rajongóit aggasztja, hogy a sikeres énekesnőről ismét olyan felvételek jelentek meg a sajtóban, amelyek szerint továbbra is keményen drogozik.
2008. január 23. szerda 17:55 - Hírextra
A brit rhythm and blues és pop kiválósága már tavaly is súlyos kábítószer-problémákkal küzdött, emiatt egy időben fellépéseit is lemondta. Az újabb hírek kapcsán rajongói arra kérik Winehouse-t, hogy problémái megoldásához kérjen segítséget.

Kiadója, az Island Records rövid közleményt adott ki, amelyben jelezte: megrázták az énekesnő körüli hírek, ugyanakkor mellette állnak és készek minden segítséget megadni neki.

Az újabban szőke hajat viselő 24 esztendős Amy Winehouse drogélvezetéről a The Sun című londoni bulvárlap közölt képet, s videó is készült arról, amint éppen egy erős kokainfajtát "szív". Az újság közben átadta a rendőrségnek a "drogvideót", amelynek kapcsán vizsgálat indult a sztár ellen.
Amy, fogadj el segítséget! - könyörgött neki egyik rajongója az énekesnő honlapján.
Winehouse egyébként épp kedden bevonult egy londoni drogklinikára, de nem tartós bentlétre, hanem - mint azt apja elmondta - csak egy terápiasorozat részeként egy mindössze kétórás kezelésre.

Az apa egyébként nem bánja a drogvideó közzétételét, sőt köszönetet mondott érte a bulvárlapnak, mondván, hogy ez az ügy talán végre felrázza a lányát, aki összeszedi majd magát.

Amy Winehouse-t a múlt év végén Norvégiában férjével és fodrászával együtt letartóztatták kábítószer birtoklásáért. Az énekesnőnek február 29-én meg kell jelennie egy norvég bíróság előtt, hogy tisztázzák ezt a kérdést. Amy Winehouse-t akkor óvadék ellenében és egy nyilatkozat aláírása után elengedték szabadon. Ő azt állítja, hogy azzal a nyilatkozattal rászedték.

Amy Winehouse rendkívül egyéni hangjával hatalmas sikert ért el tavaly. Díjat nyert az MTV Europe díjkiosztóján és Back To Black című új lemezéért, valamint annak Rehab című daláért hat Grammy-jelölést kapott, s ez a lemez volt a legkelendőbb tavaly Nagy-Britanniában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását