2024. május 3. - Tímea, Irma

Négy napig döghúson

Négykerekű terepmotorja alá szorult egy kanadai férfi a Sziklás-hegységben, és négy napig kénytelen volt döghúson élni, hólevet inni, és vészjelző síppal távol tartani a farkasokat a fogcsikorgató hidegben, mire egy kiránduló rátalált.
2008. január 22. kedd 18:47 - Hírextra

Ken Hildebrand, a Fort McMurray illetőségű rohammentős állatcsapdákat ellenőrzött Calgarytól 128 kilométerre délnyugatra - mert a helyi farmerek arról panaszkodtak, hogy a farkasok a jószágaikra vadásznak -, amikor terepmotorja sziklának ütközött, felborult, s a férfi arccal lefelé a jármű alá szorult a hóban.

Hildebrand számos módon próbálta kiszabadítani magát, de hiába: éppen a jó lába szorult be, a másik ugyanis gyermekbénulás miatt gyenge.

"Elképesztő, hogy túlélte, szinte hihetetlen. Ken kemény fickó - mondta a crowsnest-hágói sürgősségi központ igazgatója, Troy Linderman.

"Át kellett kapcsolnom +túlélő üzemmódba+. A családom és Isten járt a fejemben" - mondta Hildenbrand.

Miután a férfira rátalált a turista, a közeli kórházba szállították, ahol több műtétet is végre kellett hajtani rajta a fagyások és lábsérülések miatt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását